Lajme

Këto qytete dhe fshatra do të mbesin nesër pa rrymë deri në 9 orë

KEDS ka njoftuar se edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve

28.10.2020

Prishtinë

1.

Nga  TS 220/35/10(20)kV Podujeva (NS 35/10 Koliqi dhe SSH Shajkovc 35/35kV) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Batllava (kodi 140150) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

2.

TS 35/10kV Fushë Kosova II nga dalja 10kV Vragolia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 (Kodi 15018007009) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Vragoli 1 BTS blinda

Arsyeja: ngritja e shtyllave

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla e Sabiti (Kodi: 14000001196)  prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Lagjëja te Sabiti

Arsyeja: Ndryshimi i pozicionit dhe kapacitetit te ormanit A02

4.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028)  prej orës 08:30 – 09:00 si dhe nga 15:00 – 17:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik

NS 10/0.4kV  Tërstenik Mullovit (Kodi: 16100028125)  prej orës 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Tërstenik Mullovit

Arsyeja: Nderrimi i ormanit dhe ndaresit.

5.

Në TS 220/10kV Drenasi  do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Baice Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja : Energjizimi i TS-it te ri