Lajme

Këto janë fjalët e Kadri Veselit me tu kthyer nga Gjykata Speciale

Lideri i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Kadri Veseli, pas kthimit nga Haga, tha se duhet sa më shumë paqe dhe qetësi në Kosovë.

Pas intervistimit nga Gjykata Speciale, Veseli tha: Lavdi e përjetshme për UÇCK-në.

“Sa më shumë paqe dhe qetësi për popullin e Kosovës. Lavdi e përjetshme për UÇK-në dhe popullin saj”, ka thënë Veseli.

Ai u prit nga qindra qytetarë në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë.