Lajme

Këto janë 6 qytetet e para që do përfitojnë internetin 5G

EE ka njoftuar se cilat gjashtë qytetet në Mbretërinë e Bashkuar që do të jenë të parat për të marrë shërbimin e rrjeteve mobile 5G.

Duke u bazuar në gjykimet ekzistuese, EE shkon me rrjetin 5G në Londër, Cardiff, Edinburg, Belfast, Birmingham dhe Manchester deri në mes të 2019.

Deri në fund të 2019, do jenë 10 qytete të tjera që do ta këtë shërbimm shkruan syri.net.

Rrjeti mobile 5G të jep mundësinë të transmetosh të dhëna me shpejtësi më të madhe se 10 gigabit për sekondë.

Rrjetet e tjera në Mbretërinë e Bashkuar janë duke u përpjekur për të përshpejtuar rolin e tyre në vitin e ardhshëm.


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19