Lajme

Këto dy qytete do të mbesin shtatë orë pa rrymë nesër

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme në rrjet për shkak të sigurisë së sistemit.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1, Hajvali (kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pllatin e Drejtësisë në vazhdim të rr .Holger Petersen.

Arsyeja: Punime ne Projektin NS Ulzat-1 Hajvali.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

LP 10kV Denji (kodi: 82081007) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobërdol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Ngritja e shtyllës, montimi i saj, kyçja e segmentit të ri të LP Dejni dhe kyçja e konsumatorit në largpërçues.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Shipoli , (kodi: 70000001) nga ora 11:00 deri 11:10

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehen:

NS 10/04kV Stabiliment Shipol – net nga ora 11:00 deri 15:00

1.NS 10/04kV Vaganicë-2 (B.Sahiti) (kodi: 70000001007)

2.NS 10/04kV Vaganicë 1 (kodi: 70000001008)

3.NS 10/04kV Frasher i Vogël (Sabiti) (kodi: 70000001009)

4.NS 10/04kV Vaganicë-3 (Xhosht) (kodi: 70000001010)

5.NS 10/04kV Pirq (kodi: 70000001011)

6.NS 10/04kV Vërnicë-1 (Xhemajli) (kodi: 70000001012)

7.NS 10/04kV Vërnicë-2 (Alushi) (kodi: 70000001013)

8.NS 10/04kV Vërnicë-3 (Dani) (kodi: 70000001014)

9.NS 10/04kV Vërnicë-4 (kodi: 70000001015)

10.NS 10/04kV Pirq2 (kodi: 70000001023)

11.NS 10/04kV TS Haliti (kodi: 70000001027)

12.NS 10/04kV Venicë ( te kanali)) (kodi: 70000001024)

13.NS 10/04kV Xhevat Ahmeti (kodi: 70000001020)

14.NS 10/04kV N.P.T. “BUNJAMIN” Fabrika e Stiropolit (kodi: 70000001028)

15.NS 10/04kV Gurthyes-1 (kodi: 70000001018)

16.NS 10/04kV Gurthyes-2 (Zmiq) (kodi: 70000001021)

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Rregullimi i shtyllave të dëmtuara në lagjen Vaganicë dhe energjizimi i rrjetit të ri (10kV) në projektin Bajram Sahiti.

3.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Stadioni, (kodi: 70000009) në dy termine nga 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 14:00 deri 14:30

Vendet: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”, Zhabari i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia, Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini, Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i siguresave të tensionit të mesëm.

4.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Stadioni-2, (kodi: 70000009005) nga 09:00 deri 14:30

Vendet: Lagjja “Stadioni’’, rr. Lagjja “Migjeni”, një pjesë e rr. Hoxhë Hasan Tahsini.

Arsyeja: Ndërrimi i kabllos ardhëse dhe vendosja ndërprerësit 04 kV, riparimi ormanit 0.4kV.