Lajme

Këtë fotografi të Isa Mustafës s’e keni parë kurrë

Ish-kandidati për deputet nga LDK-ja në zgjedhjet e vitit 2014, Valon Maloku, ka publikuar një fotografi të rrallë të kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa, sa ishte ministër në Qeverinë e Përkohshme të Kosovës.

Isa Mustafa në fotografi shihet me simbolin kombëtar të shqiponjës në pallto, në vitin 1994 në Romë të Italisë.

“Këtë foto se keni pa kurrë. Interesant shqiponjën në gjoks para Albinave e paska vnu Isa.
Ne Romë, Itali, mars 1994, në manifestimin për njohjen e Republikes së Kosovës, Isa Mustafa dhe ambasadori i Shqipërisë në Itali, Pandeli Pasko”, ka shkruar Maloku. /GazetaExpress/