Lajme

Këshilltari i kryeministrit: Kthimi i masave shtrënguese është bërë pa dëshirën tonë

Visar Berisha, këshilltari për Shëndetësi i kryeministrit të Kosovës Avdullah Hoti, ka thënë se me të marrë detyrën qeveria e re më 3 qershor, është gjendur para dy alternativave në luftën me pandeminë Covid-19.

Berisha theksoi se ata zgjodhën të parën duke sfiduar rezistencen shoqërore për t’i mbajtur maskat dhe dorëzat.

Sipas tij kthimi i masave shtrënguese është bërë pa dëshirë.