Lajme

KEDS’i ka një njoftim për qytetarët

KEDS’i ka njoftuar se edhe nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa komuna.

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

24.02.2021

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS.10/04kV Shkolla e Muzikes (Kodi: 81000002006) prej orës 11:00 -11:15 dhe nga ora 14:45- 15:00

TS.10/04kV TS.38 (Kodi: 81000002028) prej orës 11:00 -11:15 dhe nga ora 14:45- 15:00

Vendet: Shkola e mesme dhe TS 38.

TS.10/04kV TS-4 (Kodi: 81000002027) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.Sefedin Xërxa.

Arsyeja: Montimi i ndërprerësit në ormanin e tensionit të ulët (panelit) në TS – 4.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm në Kpuz.

Prizren

1.

Në TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjinovci (Kodi: 32000003) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhdë, Grejkoc, Gelacë, bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 të mbingarkuar NS Shirokë III- Lagjja e Buzhalëve.

2.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 te NS Bllacë lagjja Lezaj Zekolli.

25.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Potok te Haxhovit (kodi: 16100005044) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Potok te Haxhovit.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (Kodi 15018007) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS

Arsyeja: Demontimi i trafos së vjetër Blind dhe Energjizimi i trafos mobile në linjën 10kV.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr. 30-Tregtia (Kodi 11000023) nga ora 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: Lagjja Mati-1.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja nr.21 (Kodi 11000022) nga ora 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr.Ndue Përlleshi, rr. Enver Maloku dhe Rruga B – një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

5.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalj 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 13:00 – 13:30 dhe nga ora 16:30 -17:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

TS 10/04kV Morinët (Kodi: 16100028237) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gllobar- Morinët.

Arsyeja: Dislokimi i shtyllës dhe vendosja e ndarësit në TSSh.

6.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Blinda Vragoli (Kodi 15018007009) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Blinda Vragoli.

Arsyeja: Demontimin e Trafos së vjetër Blinda dhe Energjizimin e Trafo mobile në Linjën 10kV.

25.02.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Lagja e Spitalit 1 (Kodi: 19000033011 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.Ernest Koliqi.

Arsyeja: Dislokimi i linjës 0.4kV sipas zgjidhjes teknike.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?