Lajme

KEDS vjen me një njoftim të rëndësishëm për qytetarët

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë – Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Davidovci, Rashinca, Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishta (Kodi: 30035006) nga ora 10:00deri në ora 14:00.

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishta I, Poslishta II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Ndërrimin e shtyllave dhe izolatorëve të dëmtuar dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (Kodi: 32000006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Ndërrimi i 3 shtyllave të vjetruara të tensionit të mesëm në fshatin Nëpërbisht.

25.07.2020

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Në TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bizmuti (Kodi: 30033005) prej orës 11:00deri në ora 13:30

Vendet: IBPK “Prizreni”, “Shtypshkronja e re”(ETC), “Siprint Shtypshkronja”.

Arsyeja: Pas vendosjes se njehsorëve në objekt Banesor duhet të eleminohet kthina matëse.

27.07.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Gjakovë

1.

Në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqë, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve në Zhdrellë.

2.

Në TS 110/35/10 kV Rahovecido të ndërprehet:

Dalja 10kV Opterusha (Kodi: 82000010 )prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika- Hoçë dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Përforcim i shtyllave të tensionit të mesëm, pastrimi i trasesë dhe tërheqja e përçuesve.

Punime në projekte investive

27.07.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: Rr.Nekibe Kelmendi ( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kVNr.40 Lagja e Spitalit (Kodi: 11000019) prej orës 09:00- 09:05 si dhe 20:55-21:00

Vendet: Banesat e Universitetit, Lagjja Bregu i Diellit, një pjesë dhje lagjja e Spitalit, një pjesë

TS.10/04k Bregu i Diellit I, trafoja 9 (Kodi: 11000019085) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Bregu i Diellit I, trafoja 9.

Arsyeja: Ndërrimi i Transformatorit 630kVA – Projektin Lot 35 P2-P7 FEEDER 2.

3.

Në TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: rr.Skëndrbeu te Blakqorët dhe rr.Xhafer Meta.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

4.

Në TS 35/10kV Fushë- Kosova II nga dalja 10kV Pozhegu do të ndërprehet:

TS.10/04KV NNT ALFEST (Kodi: 15018016196) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: Hamdi Geci NNT ALFEST

TS.10/04KV T1 Shpk.”CIMA” (Kodi: 15018016157) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: T1 Shpk.”CIMA”

TS 10/04KV Koshare (Kodi: 15018016123) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: T2 Shpk “CIMA”

Arsyeja: Montimi i kthinave RMU, punimi i lidhëseve dhe kokave.

5.

TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Batllava PENDA (Kodi: 14015000000)nga ora 10:00 deri në ora 10:20.

Vendet: Batllava PENDA.

Arsyeja: Ndërrimi i grupit matës.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10KV Shtime (Kodi: 41046003) prej orës 10:30deri në ora 11:00.

Vendet: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe Godanci i Ulët.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

2.

Në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10KV Koshare (Kodi: 41046005) prej orës 11:30deri në ora 12:00.

Vendet: Koshare.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

Gjilan

1.

Në TS 35/10 kV Gjilani III të ndërprehet:

Dalja 10kV Dheu i Bardhë (Kodi: 60062013)prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja Dheu i Bardhë, rr. Reshat Ymeri, Elevia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.

Arsyeja: Eliminimi i kabllove me vaj të vjetra dhe energjizimi i kabllos së re në sistemin hyrje – dalje në TS e ri.

Mitrovicë

1.

Në TS 35/10kV TS 110/10 kV Vushtrria 2 nga dalja 10kV Qytet e fshatra do të ndërprehet:

Degzimi 10kV (Kodi:73000003.008,018,019,026,009,012,011,035,036,013,014,015,033,010,017,027,016,020.) prej ores10:00 deri në ora 13:30

Vendet: Deberllukë-2, Smrekonicë prapa burgut, Smrekonicë, Smrekonicë-Pompat, TS Idrizi, Bajska 2 (Tërrstenët), Smrekonica-1dhe 2, Lagjja Ahmeti-Haxhiu, Lagjja Avdiu, Pasoma-2 (Jahiri), Pasoma-1 dhe 3, Pasoma Lagjja Hyseni, Banjska-1, Tërllabuq, AL STONE-Gurëthyesi, Gurëbardhi.

Arsyeja: Punime në vendosjen e përçuesve 10kV në fshatin Bajskë.

2.

Në TS 110/10 kV Vushtrria 2 të ndërprehet:

Dalja 10kV Qytet e fshatra (Kodi: 73000003) prej orës 13:30 deri në ora 15:30

Vendet: Gjykata e Re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Smrekonicë, Pasoma, Tërllabuqi dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Punime në vendosjen e përçuesve 10kV në fshatin Bajskë.

Punime në projekte investive

28.07.2020

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova I nga dalja 10kV Banesat e reja do te ndërprehet:

TS 10/04kV Model Sllovenia” (kodi: 15018020205)prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lulzim Tafa N.N.T.”Model Slovenia”

TS 10/04kV Besart Mikullovci (kodi: 15018020195)prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Besart Mikullovci “MAB”Sh.P.K

TS 10/04kV EURO INVEST” (kodi: 15018020222) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Shemsi Xhakolli N.T.P.”EURO INVEST”

TS 10/04kV Model Sllovenia” 2 (kodi: 15018020210)prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lulzim Tafa “Model Sllovenia” 2

TS 10/04kV Miri& Sopi (kodi: 15018020209) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Miri& Sopi

TS 10/04kV Model Slovenia” – 3 (kodi: 15018020227)prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lulzim Tafa N.N.T.”Model Slovenia” – 3 OB”14″.

Arsyeja: Montimin e kthinave RMU , punimi i lidhëseve dhe Kokave.

2.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?