Lajme

KEDS me një njoftim: Këto qytete dhe fshatra nesër do mbesin pa rrymë deri në 4 orë

KEDS ka paralajmëruar për punime në rrjet, gjë që do shkaktojë në ndërprerjen e energjisë elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet: 

24.10.2020

Prishtinë
1.
Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fushë Kosova I (Kodi: 15018006) prej orës 10:00 dhe prej orës 13:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV F.Kosovë

2.
Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j05 Model Sllovenija (Kodi: 15018005) prej orës 11:30 dhe prej orës 13:00

Vendet: Model Sllovenija.

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV F.Kosovë

3.
Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtepia e kulturës (Kodi: 15018003) prej orës 13:00 dhe prej orës 16:00

Vendet: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni ITrenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhës.

Arsyeja: Punime nëProjektin NS 35/10 kV F.Kosovë

4.
Nga TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Thertorja F. K (Kodi: 10012010) prej orës 14:30 dhe prej orës 16:00

Vendet: Sole kosova, Migrosi, IMF Kosova

Arsyeja: Punime në Projektin NS 35/10 kV F.Kosovë

Gjakovë
1.
Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 09:00 deri në ora 12:00-

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Pastrim trases nga vegjetacioni

2.
Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 13:00 deri ne ora 16:00-

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja: Pastrim trases nga vegjetacion

Ferizaj
1.
Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi në stabiliment ndërsa pa tension do të mbesin TS 10/04

TS 10/04 Bob (Kodi: 40043002052) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
TS 10/04 Bardhi Ndertesa (Kodi: 40043002100) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
TS 10/04 Viva Fresh Sh.P.K (Kodi: 40043002235) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
TS 10/04 Bob (Kodi: 40043002241) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bobi,Bardhi ndërtesa,Viva Freshi,.

Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave te siguresave neper trafostacione

Gjilan
1.
Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Montimi I ndaresit linjor ne Bujanovc,Miganovc

Mitrovicë
1.
Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Ndarsa TS 10/04 të cekura më posht do të vazhdojnë deri në ora 17:00

TS 10/04 Trepqalit (Kodi:70000101013) prej orës 10:00 deri ne ora 7:00

TS 10/04 Mazhiq (Kodi:70000101014) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Rashan 2-Shkolla (Kodi:70000101015) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Rashan 1- (Kodi:70000101016) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Rashan 3 (Kodi:70000101017) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Tersten (Kodi:70000101018) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Vidishic (Kodi:70000101019) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00]

TS 10/04 Vidishiq-Shkolla (Kodi:70000101020) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bare-Xhamija (Kodi:70000101022) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bare-Xhafiqet (Kodi:70000101023) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bare-Osmani (Kodi:70000101024) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

TS 10/04 Bare-Ramizi (Kodi:70000101025) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 Bajgor-Beqiri-Fejzullahu (Kodi:70000101026) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 Bajgor-Shkolla (Kodi:70000101027) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 Bajgor-Istrefi (Kodi:70000101028) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 Bajgor-Uka (Kodi:70000101029) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 Bajgor-Musa (Kodi:70000101030) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 Kovaqic (Kodi:70000101031) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 Kaqanoll (Kodi:70000101032) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 Kaqanoll (Kodi:70000101033) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 TMK (Kodi:70000101034) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 Bare-Hajdari (Kodi:70000101035) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 Sowi Kosovo LLC Centralë me erë (Kodi:70000101056) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00
TS 10/04 Fabrika e ujit (Kodi:70000101054) prej orës 10:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci

Arsyeja: Ndrrimi i panelev 10kV në TS trepqalit (Mazhiqi)

Pejë
1.
Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

Arsyeja: Pastrimi I trases nga vegjetacioni

Prizren
1.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova

Arsyeja: Pastrimi I trases nga vegjetacioni