Lajme

Kadri Veseli e pranon rezultatin e zgjedhjeve: Do të qëndrojmë në opozitë!

Kryetari i PDk-së, Kadri Veseli në një konferencë drejtuar qytetarëve, pranoi rezultatin e zgjedhjeve, transmeton Korrespodenti.Ai ka thënë se qytetarët kanë dhënë verdiktin e vet dhe rezultati është ky që është.

“Do të kalojmë në opozitë”, është shpreshur kreu i PDK’së.

Veseli, falenderoi të gjithë ata që i kanë kanë dhënë besimin, duke i motivuar që një gjë të tillë ta vahzdojnë edhe në të ardhmen.

Konferencën e përmbylli me fjalët se do t’i qëndrojnë gjithmonë besnik atdheut. /Korrespodenti