Lajme

Ja nëse do të dënoheni nëse nuk e mbani maskën në ambientet e jashtme

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot masat e reja kundër virusit Covid-19.

Ora policore do të fillojë nga ora 00:00 deri në ora 05:00, ndërsa gastronomia do të punojë deri në orën 23:00.

Poashtu, maska është hiqur në ambientet e jashtme, dhe nuk do të dënoheni për mosmbajtje të maskës, atë duhet ta vendosni vetëm në ambiente të brendshme