Lajme

Ish Presidenti Bamir Topi: Kështu u njoha me Albin Kurtin, zbulon diçka interesante për të!

Ish Presidenti i Shqipërisë njëherë ish kryetar i Partise Fryma Re Demokratike në Shqipëri ka folur edhe për Kryeministrin Albin Kurti.

Ai tha se Kurti e zgjodhi Populli dhe tregon një bisedë interesante me te.

Shih minutën e 16 te emisionit për ta pare se çfarë thotë!