Lajme

IPKO lë kosovarët pa internet

Kompania telekomunikuese IPKO ka lënë kosovarët pa internet për më shumë se një orë

Kosovarët po ‘vuajnë’ orëve të fundit shkaku se nuk po mund ta përdorin internetin, shkruan Reporteri.net

Dhe fajtor për këtë gjendje të krijuar është kompania IPKO, e cila ka probleme që nga ora 16:00.

Përveç që nuk bëjnë shërbimet e internetit me kabëll, jashtë funksionit janë edhe rrjetet mobile si 3G dhe 4G.

Ndryshe, kohëve të fundit flitet se kompania IPKO shumë shpejt mund të përfundojë në pronësi të Devollëve

LEXO EDHE:  Rrahje në Kardiologji të QKUK-së- Këta dy persona zyrtarë u përfshin në një përleshje