Lajme

Incident në Ministrinë e Shëndetësisë, i përfshirë edhe Zemaj

Një incident ka ndodhur sot në Ministrinë e Shëndetësisë, ndërmjet Ministrit Zemaj dhe inspektoreve shëndetësorë shkruan gazetari Bujar Vitija 
Njoftimi i plotë pa ndërhyrje : 
Nje incident ka ndodhur sot ne Ministrine e Shendetesise. Inspektoret shendetesore shkuan te ministri Zemaj per te adresuar kerkesen e tyre per perfshirje ne pakon emergjente, por kane deklaruar se ministri i ka perzene duke i quajtur rrugaçe. Ata kane thene se Zemaj e ka kapur per krahu perfaqesuesin e tyre, dhe ka kerkuar qe per 2 minuta ta lirojne objektin e MSH-se.
Deri me tani MSH dhe Zemaj nuk kane dhene asnje sqarim per kete incident.