Lajme

Hoxha nga Drenica i përmend me emra: Këta janë islamofobët që po u pengon ndërtimi i xhamisë

Osman Musliu i njohur si ‘Mulla Osmani’ ka qenë i ftuar në emisionin ‘Debat Plus’ tek moderatori Ermal Panduri.

Imami i Drenasit në këtë emision me një panel ka diskutuar nëse duhet të ndërtohet Xhamia afër postës së madhe në Prishtinë, njofton Albanian News.

Megjithatë Hoxha në këtë emision Imami ka përmendur edhe tre emra që sipas tij janë njerëz isamofobë.

Sipas tij Fahri Xharra, Gani Mehmetaj dhe Visar Duriqi, Bajram Kabashi janë disa nga isamofobët të cilëve po u pëngon ndërtimi i Xhamisë në Prishtinë.

Për më shumë ndiqeni emisionin më poshtë./Albanian News