Lajme

Hoxha mbetet pa fjalë, moderatori i zbulon hajmalinë e fshehur – Ja çfarë bënë Hoxha!

Moderatori i zbulon Hajmalit live në Emision Hoxhës!

Në emisionin Kojshia Show, këtë t 137 diele mysafire ishte, Tim Shkupi.

Tim Shkupi, njihet si një njeri shumë kontravers, që ka përfunduar studimet për Teologji dhe njihet edhe si Hoxhë.

Ai u shokua nga moderatori Sadri Imeri, kur Sadriu i zbuloi Hoxhës hajmalit e fshehura në karrike.