Lajme

Hoxha Irfan Salihu “godet” ateistin: Beso Zotin se ai të krijoi – Shikoni reagimin e ateistit!

Emisioni Kojshia Show, këtë javë për temë kishte “Origjinën e njeriut”. Mysafirë në studio për të folur për këtë teme kishte Kastriot Musliu biolog dhe publicist, si dhe hoxhën e njohur nga Prizreni, Irfan Saliu, shkruan Korrespodenti.

Pasi Kastriot Musliu foli për largimin e tij nga feja, hoxha Irfan Saliu i bëri atij një reagim tejet insistues, duke i dhënë argumenete se Zoti ekziston dhe se feja islame është e vërtetë. Hoxha madje i tha atij se është i gatshëm ta ndihmojë me këshilla dhe shpjegime të detajuara që të rikthehet përsëri në besimin në Zot.

Ndiqeni emisionin nga minuta 1:30:00 për ta parë këtë moment.