Lajme

Hoxha dhe Prifti tregojnë se çfarë përjetuan ata që kishin vdekje klinike: Ata kishin parë se ka jetë pas vdekjes

Don Mikel Sopi që është famulltar dhe Hoxhë Ekrem Avdiu në emisionin Kojshia Show folën edhe për rrëfimet e njerëzve që kishin vdekje klinike dhe përjetimet e tyre që kishin parë pas vdekjes, duke rrëfyer se ka jetë pas vdekjes, transmeton Korrespodenti.

Ndiqeni minutën e 28:00 të emisionit për ta kuptuar se çfarë panë:


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?