Lajme

Hoti mbledh ministrat, këto janë 12 pikat që do t’i diskutojnë

Sot, Qeveria e Kosovës duke filluar nga ora 15:00 do të mbajë mbledhjen e rregullt, në të cilën pritet të diskutohen 12 pika të rendit të ditës.

Në mbledhjen e 29-të me radhë, ndër të tjera, do të shqyrtohet Projektligji për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare IPA 2019, ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Gazeta Sinjali sjellë dokumentin me të gjitha pikat e rendit të ditës.