Lajme

Hendbollistët e Istogut me kulturë si japonezët, sistemojnë vullnetarisht drunjtë për dimër

Klub i hendbollit KF Istogu meshkujt dhe vajzat, treguna vetën se sa shumë e duan këtë sporti dhe si kujdesën për palestrën e tyre.

Ata në mënyrë vullnetare u bashkuan që drunjët për ngrohje të sallës të i sistemonin në një strehje të përshtatshme, shkruan IndeksOnline

Gjithashtu, ky i ekip i vajzave dhe djemëve të klubit hendbollistik Istogu pastruna edhe sallën përrreth, ku tregojnë një kulturë po me atë të Japonisë, pasi qytetarët japonez janë të dispilinuar në këtë aspekt.

Më poshtë e gjeni postimin e plotë të KHF Istagout:


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?