Lajme

Haziri: S’ka dyshim, kryeministri i takon Vetëvendosjes

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, ka thënë se nuk ka provokuar askënd kur ka thënë se emri i kryeministrit të Vetëvendojes kalon nëpër zyrat e LDK-së.

Ka thënë se edhe po të dilte LDK-ja parti e parë në zgjedhjet e 6 tetorit, emri i kryeministrit të saj do të kalonte nëpër zyrat e Vetëvendosjes.

është provokim, më shumë militantët partiakë mund të ndjehen të provokuar. Ka qenë disktutim politik. Ne po takohemi, po e respektojmë dhe e dëgjojmë njëri-tjetrin deri në fund. Natyrisht jemi të ndryshëm, por me besim shumë të madh qytetar”, ka thënë Haziri në KTV.

Haziri ka thënë se LDK-ja, si edhe vet ai, ka qenë i qartë para zgjedhjeve, në deklarimin se kushdo që ka vota më shumë i takon posti i kryeministrit.

“Kam thënë se kalon nëpër zyrat e LDK-së, sepse realisht kalon nëpër zyrat e LDK-së. Natyrisht se nëse certifikohet nesër rezultati, për ne është e qartë – partia që ka më shumë vota e ka kryeministrin. Me vet faktin që kemi një rezultat të përafërt, por të qartë dhe të pranueshëm edhe për ne edhe për partitë e tjera, tregon se ne po krijojmë një klimë të re e një frymë të re të ndarjes së përgjegjësive”, ka thënë Haziri.

“Nëse ne do të dilnim partia e parë, emri i kryeministrit të LDK-së do të kalonte nëpër zyrat e Vetëvendosjes”, ka thënë ai.


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19