InteresanteLajme

Gëzimi që i gëzoi katër gëzime për Bajram

Është ditë Bajrami, vetë e ka ditëlindjen, të njëjtën festë shënon edhe nëna e tij derisa ka edhe përvjetorin e martesës.

Gjithë këto gëzime në të njëjtën ditë po i shënon dikush që edhe emrin e ka Gëzim.

Të premten e 31 korrik ai e shënon me katër gëzime sepse e ka ditëlindjen, nëna e tij e ka ditëlindjen, është 9 vjetori i martesës dhe festa e Kurban Bajramit.

Që të katër festat Gëzimi e ka fort zor që ta veçojë njërën nga to.

Prizrenasi sot mbushi 29 vjet, e për ditëlindjen e tij i festoi edhe tri festa të tjera me dhurata të ndryshme, megjithatë shpenzimet për të nuk ka në rëndësi.

LEXO EDHE:  E rëndë: Gjendet pa shenja jete një grua, dyshohet se kreu vetëvrasje