Lajme

Gazeta më e madhe gjermane e konsideron Kosovën pjesë të Serbisë

Gazeta gjermane ‘BLID’, e cila është më e lexushmja në Gjermani, e ka vënë Kosovë brenda hartës së Serbisë, raporton Korrespodenti.

Kjo u vrejt sot ku ata kanë paraqitur motin.

Në foton që do t’ju sjellim më poshtë, mund të shihni se të gjitha shtetet e Ballkanit Përendimor kanë të kufizuar territorin e tyre, ndërsa përjashtim bën vetëm Kosovë, ku nuk është e kufuziar fare dhe gjendet brenda hartës së Serbisë. /Korrespodenti

Shikojeni përmes shigjetës më poshtë:


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19