Lajme

Gani Geci: Oferta e Anton Qunit është një ofertë shqiptare!

Ish-deputeti i LDK-së, Gani Geci, ka mbështetur propozimin e Anton Qunit, për mundësinë e dytë të koalicionit.

Ai ka thënë se kjo ofertë është një ofertë e mirë dhe shqiptare.

“Oferta e Anton Qunit është ofertë shqiptare dhe oferta më e mirë në këtë kohë të koronavirusit.”


SHIKO EDHE: A JENI INFEKTUAR ME COVID-19