Lajme

Fshatrat e Opojës: Kuk, Pllajnik, Kosavë e Kapre, i japin përkrahje të fuqishme kandidatëve të PDK’së Ilir Kurtishi dhe Jetmire Skeraj

Kandidatët për deputet nga radhët e PDK’së, Ilir Kurtishi dhe Jetmire Skeraj, sot kanë zhvilluar takime me banorët e fshatrave të Opojës, Kuk, Pllajnik, Kosavë e Kapre, raporton Korrespodenti.

Këtë e ka konfirmu faqja faqja në facebook “PDK – Dega Dragash”:

Partia Demokratike e Kosovës – Dega në Dragash vazhdojë me takimet e rregullta ku Kryetari z.Vehbi Nazifi, së bashku me Kryetarin e Komunës z.Shaban Shabani dhe anëtaret e kryesis së degës, si dhe kandidatet për deputet nga dega jonë, z.Ilir Kurtishi dhe znj.Jetmire Skeraj zhvilluan takimet në nëndeget: Kuk, Kosavë, Pllajnik dhe Kapre.

Të gjithë të fokusuar dhe të bashkuar për fitoren e thellë të PDK- së.

PDK- ja në Dragash mbështet fuqishëm,
Kryeministrin në ardhje z.Enver Hoxhaj 🤟👍

#PDK134 ✅
#EnverHoxhaj 01 ✅
#IlirKurtishi 37 ✅
#JetmireSkeraj 81 ✅


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?