Lajme

Frasher Demaj: Universitetet duhet të profilizohen

Profesori i njohur Frasher Demaj i cili po kandidon për deputet nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës ka thënë që Universitetet publike duhet të profilizohen.

‘Universitetet publike duhet profilizohen dhe të modernizohen me programe të veçanta studimi të cilat i kërkon tregu i punës. Kurse bartësit privat të arsimit të lartë duhet të ndihmohen për tu avancuar ne cilësi të krahasueshme me universitetet tjera të vendeve të zhvilluara’. ka thënë Frasher Demaj.

Kujtojmë që Demaj, këto ditë është duke e pasur një mbështetje të jashtëzakonshme nga elektorati i LDK-së në gjithë Kosovën.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?