Lajme

Flasin ushtarët e UÇK’së: Edhe një jetë do të luftonim për Kosovë

Këtë javë në emisionin nKosovë show kanë qenë mysafirë ish pjesëtarët e UÇK-së.

Ata shtuan se nuk friksohen nga asnjë gjykatë dhe do të luftonin një jetë nëse do të ishte nevoja.


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje