Lajme

Flasin nga Policia për ngjarjen ku u pa zyrtari policor pa maskë e me shishe në dorë në Ferizaj

Në rrjete sociale dje kanë qarkulluar pamje në të cilat shihet një zyrtar policor i Policisë së Kosovës në Ferizaj duke hyrë në një dyqan pa maskë, nga i cili del me disa shishe që duken si birra.

Gazeta Sinjali ka kontaktuar majorin Mehmetali Hajdini nga Policia në Ferizaj, i cili ka thënë polici ka qenë jashtë detyrës zyrtare me veturën e tij private dhe se shishet sipas policit kanë qenë pije joalkoolike.

“Sipas verifikimit preleminar, po dyshohet se i njëjti polic ishte jashtë detyrës zyrtare me veturën e tij private dhe sipas raportit i njëjti ka deklaruar se kishte blerë pije joalkoolike Laqin / Fresh. Pra, polici ishte duke u kthyer me veturën e tij private për në shtëpi”, ka thënë Hajdini.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?