Lajme

Fjolla, 25-vjeçare ka nevojë për ndihmë, sëmundja e kancerit iu rikthye pas dy vitesh

Fjolla Potoku, 25-vjeçare është diagnostikuar me kancer në hundë.

Fjolla ka nevojë për ndihmë në të vazhdojë trajtimin.

Fjolla para dy vitesh ishte diagnostikuar me kancer në hundë, por pas operimit në Turqi, ajo u shëruar. Pas dy vitesh, iu është rikthyer sëmundja dhe tani Fjolla ka nevojë për ndihmën e gjithsecilit.

Të dhënat për kontribuuesit që dëshirojnë t’i ndihmojnë Fjollës mund t’i shihni në fotografinë e mëposhtme.