Lajme

Fillon takimi i komitetit për kordinimin e situatës me Covid-19

Komiteti për vlerësimin dhe koordinimin e situatës rreth COVID-19 sot është mbledhur në Qeveri për të shqyrtuar situatën epidemiologjike në vend lidhur me virusin korona.

Pas takimit pjesëmarrësit do të dalin në një konferencë, njofton Klan Kosova.

Në këtë komitet të pranishëm janë Armend Zemaj, ministër i Shëndetësisë, Ramë Likaj, ministër i Arsimit dhe Shkencës, Agim Veliu, ministër i Punëve të Brendshme dhe Skënder Reqica, ministër i Mirëqenies dhe Punës Sociale.