Lajme

Filloi implementimi i projektit “Fuqizimi i transparences mbi të drejtat e njeriut ne Kosovë”

Sot ka filluar implementimi i projektit “Fuqizimi i transparences mbi të drejtat e njeriut ne Kosovë”, projekt që mbeshtetet nga Community Development Fund – CDF.

Lajmi është i ditur nga IKMK, ku përmes një postimi ne faqën e saj zyrtare në facebook, ka shkruar se Të drejtat e njeriut dhe mediet janë dy komponentë të rëndësishëm të shoqërisë, për të cilat do të mbahen aktivitete me aktivistë të të drejtave të njeriut dhe të rinj që i perkasin medieve dhe shoqërisë civile!

Njoftimi i plotë nga IKMK:

Sot filloj implementimi i projektit “Fuqizimi i transparences mbi të drejtat e njeriut ne Kosovë”, projekt që mbeshtetet nga Community Development Fund – CDF.
Të drejtat e njeriut dhe mediet janë dy komponentë të rëndësishëm të shoqërisë, për të cilat do të mbahen aktivitete me aktivistë të të drejtave të njeriut dhe të rinj që i perkasin medieve dhe shoqërisë civile!
Falenderojmë komunën e Obiliqit, në vecanti kryetarin z.Xhafer Gashi për bashkëpunimin.
#vazhdojme


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?