Lajme

Ferat Shala në takim mbresëlënës me anëtarë dhe simpatizantë të PDK’së në Poklek dhe Vasilevë

Kandidati për deputet nga radhët e PDK’së, Ferat Shala, ka zvilluar një takim mbresëlënës me anëtarë dhe simpatizantë të shumtë të Partisë Demokratike të Kosovës në Poklek të Vjetër, Poklek të Ri dhe Vasilevë, raporton Korrespodenti.

“Para përkrahësve të shumtë shpalosëm programin qeverisës “Rimëkëmbje” dhe premtuam se jemi të vendosur që proceset e shtetndërtimit të nisura nga dy liderët tanë, Hashim Thaçi e Kadri Veseli, do t’i finalizojmë shumë shpjet”, ka shkruar Shala në faqen e tij në facebook.

Postimi i plotë i Shalës:

Takim mbresëlënës me anëtarë dhe simpatizantë të shumtë të Partisë Demokratike të Kosovës në Poklek të Vjetër, Poklek të Ri dhe Vasilevë.

Para përkrahësve të shumtë shpalosëm programin qeverisës #Rimëkëmbje dhe premtuam se jemi të vendosur që proceset e shtetndërtimit të nisura nga dy liderët tanë, Hashim Thaçi e Kadri Veseli, do t’i finalizojmë shumë shpjet.

Në Poklek të Vjetër, Poklek të Ri dhe Vasilevë qytetarët iu përgjigjen me PO të madhe qeverisjes së ardhme të Kosovës në krye me PDK-në

#PDK134 #FeratShala14 #Rimëkëmbje


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?