Lajme

Facebook më nuk është ‘falas’, do të bëhet me pagesë

Facebook mund të thyejë premtimin se platforma do të jetë gjithmonë falas. Kohët e fundit, gjiganti social ka ndryshuar sloganin në faqen kryesore.

Nga një raport i Businnes Insider, thuhet se nga “Është falas dhe gjithmonë do të jetë”, e ka kthyer në “Është e shpejtë dhe çdo njeri mund të bashkohet”.

Ndryshimi thuhet se ka ndodhur rreth datave 6-7 gusht dhe tani kanë nisur dyshimet se duhet paguar për të patur akses në rrjetin social, përcjell Sinjali.

Por kompania Facebook nuk ka bërë ende asnjë deklaratë për këtë dhe platforma vijon të funksionojë falas.

Si ishte:

Si u bë:

SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?