Lajme

Emërohet Bordi i ri i Postës, Kurti ‘garanton’ se asnjë drejtor s’ka qenë në ndonjë parti politike

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka emëruar bordin e ri të drejtorëve të Postës.

Në përbërjen e bordit të ri të kësaj ndërmarrje do të jenë:

Fadil Bejta, kryesues, ndërsa Safie Beseni, Hyrmete Mydyti, Sebahate Krasniqi, Visar Nura, dhe Gëzim Paci, anëtarë.

Mandati i të emëruarve zgjat tri vjet


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?