Lajme

Elvis Naci bën një lutje speciale për koronavirusin

Elvis Naci në këtë të premte ka shperndarë një video, e cila po shikohet shumë.

Ajo ka të bëjë me aktualitetin e sotëm të cilin po gjendemi tani ne dhe e gjithë bota me pandeminë e Covid-19.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?