Lajme

Elvis Naçi bën gjestin e madh në këto ditë të vështira për shqiptarët

Humanisti dhe teologu i njohur, Elvis Naçi bashk me gruan e tij u ka dal në ndihmë me produkte ushqimore disa jetimëve, të sëmurëve dhe nevojtarëve.

Këtë  e ka bërë  të ditur vet teologu, me anë të një  shkrimi në Facebook, të cilës i  ka bashkangjitur edhe një mori imazhesh, shkruan Korrespodenti.

Siç shihet edhe në foto, Naçi duket tëu ketë sjellë buzëqeshjen nëkëto ditë karantine të  gjithë atyre që i ka vizituar, për të cilët thotë se jetesa e tyre pa ndihmën e njerëzve, në këtë periudhë është edhe më e vështirë  se më  parë.

SHIKO EDHE > A ka shtet këtu? Kjo pamje është te Hani i Dilit në Prishtinë

Bashkë me Fatmën ishim sot në shtëpi të jetimëve, të sëmurëve, të nevojtarëve, për t’iu gjendur pranë. Jetesa e tyre sot është më e veshtirë se më parë, ndaj nëse ne kemi një mundësi të kemi ushqime në shtëpitë tona, shumë njerëz i kanë sytë dhe shpresat tek ne…” – ka shkruar Naçi në llogarinë e tij në Facebook.

Këto janë fotot e shkrepura:


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?