Lajme

Ekskluzive: Shumë shpejt Halil Kastrati me emision të vet! Ja si do jetë emisioni!

Në emisionin ‘Kojshia Show’, Hoxh Halil Kastrati, i cili njihet edhe si ‘Bamirësi’ me i madh shqiptar, sh.palosi shumë gjëra dhe surpriza.

Ai tregoi qe është në p.ërpjekje për të bërë një emision tij.

Për më shumë ndiqeni nga minuta 23:50, për ta kuptuar si do te titullohet dhe ku do transmetohet.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?