Lajme

Aksion i madh i policisë në këtë qytet

Policia dhe Inspektoratet edhe sonte do të vazhdojnë aksionin në Vushtrri ndaj atyre që nuk i respektojnë masat kundër përhapjes së koronavirusit.

Lajmin e ka konfirmuar drejtori i Inspekcionit në këtë komunë, Rrahim Ajeti, i cili tha se edhe sonte do të ketë aksion në këtë komunë.

“Prapë sonte kemi aksion”, tha Ajeti.

Në Vushtrri mbrëmë u mbyllën 8 lokale dhe u shqiptuan 27 gjoba ndaj qytetarëve që nuk i respektuan masat e Qeverisë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.