Lajme

Edhe një deputete pozitiv me Covid-19

Deputetja Jadranga Pockova nga Strumica, nga radhët e OBRM-PDUKM-së është e infektuara më e re me Covid-19 në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut.

Me këtë, numri i rasteve aktive në Kuvend arrin në 3 deputetë.

Sipas AIM, ajo është e infektuar që një javë, por dy javë më parë nuk ka qenë në punë.

Dy rastet paraprake aktive me COVID-19, nuk kishin dërguar asnjë deputet në izolim dhe Kuvendi sot ka realizuar aktivitete.