Lajme

Edhe 5 të vdekur nga Covid-19 në Kosovë

KOSANA

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka publikuar rezultatet me COVID-19 të 24 orëve të fundit, shkruan Gazeta Metro. 5 vdekje të reja, 237 raste të reja pozitive dhe 139 të shëruar janë shënuar gjatë 24 orëve të fundit.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 71 raste, komuna Gjakovë 27 raste, komuna Mitrovicë 24 raste, komuna Gjilan 16 raste, komuna Ferizaj 16 raste, komuna Fushë Kosovë 11 raste, komuna Podujevë 9 raste, komuna Pejë 8 raste, komuna Vushtrri 8 raste, komuna Viti 7 raste, komuna Klinë 6 raste, komuna Skenderaj 6 raste, komuna Drenas 5 raste, komuna Deçan 4 raste, komuna Kamenicë 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Obiliq 3 raste, komuna Malishevë 3 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe nga 1 rast komunat: Dragash, Prizren, Kaçanik, Shtime dhe Suharekë.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?