Lajme

E çuditshme, Infarkti apo Covid-19, dilemat e familjes së të vdekurit

Të çuditur nga rezultati pozitiv i testit për koronavirus janë familjarët e një 73 vjeçari i cili vdiq ditë më parë, por që nuk është varrosur ende.

Ata nuk po pajtohen me rezultatin e Institutit të Shëndetësisë Publike.

Djali i të ndjerit thotë se as babai dhe as nëna e tij të cilët jetonin vetëm në fshat nuk kishin pasur simptoma të virusit


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?