Lajme

Dy shqiptarë dhe një zviceran udhëtuan me biçikleta nga Zvicra për në Kosovë

Nga Zvicrra, dy shqiptarë të Kosovës dhe një zviceran e bëjnë rrugën me biçikleta.

Dula Gjoci, Ilirian Sejdiu dhe zvicerani Pierre Vo, kanë udhëtuar nga Zvicera, konkretisht nga Kantoni i Vaudit për në Kosovë, raporton Korrespodenti.

Pas 13 ditë udhetimi, ata sot arriten në Kosovë duke kaluar plotë 1800 kilometra udhëtim.

Gjatë udhëtimit, ata i thanë Korrespodentit se kanë kaluar mirë dhe pa ndonjë incident. /Korrespodenti


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje