Lajme

Donika Kadaj- Bujupi me ‘fushatë’ moderne nga tereni: Kosovë 100% e pastër, Kosovë 100% e zhvilluar!

Kandidatja për deputete nga radhët e AAK-së, Donika Kadaj- Bujupi ka theksuar se koalicioni me të cilin ajo kandidon është për mjedis të pastër dhe zhvillim të qëndrueshëm.

Në një shënim në Facebook, ajo ka theksuar se programi i koalicionit AAK-PSD në programin e saj qeverisës e ka mjedisin.

Shënimi i plotë i saj:

MJEDIS TË PASTËR PËR ZHVILLIM TË QËNDRUESHËM

Programi ynë qeverisës e ka pr¬ioritet mjedisin. Rr¬itje e buxhetit, ndryshim qasj¬e. Ky është mëngjesi i 7 tetor¬it.

Tokat e nd¬otura bujqësore, deg¬radimi i lumenjve, pyjet e shk¬atërruara, ajri i keq dhe uji i ndotur ndikojnë çdo ditë në përkeqësim¬in e shëndetit tonë. Rrjedhimisht ed¬he në pazhvillueshmë¬rinë tonë socio-ekon¬omike.

LEXO EDHE:  Radojiçiqi sot do t’i drejtohet publikut, letrën ia lexon avokati i tij

Humanizimi i zhvillimit, duke e parandaluar shkatë¬rrimin e mjedisit, e bën më ta qasshëm zhvillimin për të gji¬thë.

Kosovë 100% e pastër!

Kosovë 100% e zhvilluar!