Lajme

Donika Kadaj-Bujupi: Largimi nga politika ma ka lehtësuar jetën

Ish-deputetja e AAK-së dhe LVV-së, Donika Kadaj-Bujupi pas shumë viteve në politikë, në zgjedhjet e fundit parlamentare kishte vendosur të mos garojë për një vend në parlament.

Ajo megjithatë thotë se ndjehet e lehtësuar që po pushon nga jeta aktive politike pasi ka më shumë kohë për veten dhe familjen.

“Prej vitit 2000 kjo është hera e parë që i jam kthyer vetes dhe jam larguar pak nga puna dhe angazhimet. Sidomos ikja nga politika ma ka lehtësuar jetën në këta gjashtë muajt e fundit. Vërtet ka qenë kohë për të refklektuar, relaksuar dhe për t’iu kthyer vetes më shumë”, deklaroi Kadaj-Bujupi në Kanal 10.

Mirëpo ish-deputetja thotë se edhe familja po ankohen pasi i thonë “njëherë je marrë shumë me politikën e tash po merresh shumë me veten”.

Kadaj Bujupi tregon se ka dy fëmijë dhe se të njëjtit tashmë janë studentë në universitet./Telegrafi/