Lajme

Djaloshi 8-vjeqar Arber Hoti vuan nga leukemia acute, ka nevojë urgjente për ndihmën tuaj

Djaloshi 8-vjeqar nga Gjakova, Arber Hoti, vuan nga leukemia acute dhe është duke luftuar për jetën.Arberi ka nevojë për ndihmën tonë. Çdo minutë e humbur, për të do të thotë shumë. Ai, për momentin është duke u trajtuar në Turqi.

Ministria e Shëndetësisë ka ndarë vetëm 80.000 Euro, ndërsa për shërimin e Arberit nevojitën mbi 200.000 euro.

Më poshtë i keni informatat si mund ta ndihmoni edhe ju:

TEB Bank: Arsim Hoti


Swift Code: TEBKXKPR

IBAN: XK052018000075420682

ADRESA: Rruga Fehmi Agani Nr.92,50000 GJAKOVE/KOSOVE

Nr.Kontaktues i babait të Arberit: 0038344331652