Lajme

Dikush po propozon që të mblidhen 20 mijë nënshkrime që të ndryshohet emri i Kosovës dhe Shqipërisë

Sot, Kosova po feston 12-vjetorin e pavarësisë së shtetësisë.E në këtë ditë feste, ndoshta edhe në ndikim të emocioneve dikush është shprehur se e ka ëndërr që Kosova dhe Shqipëria të kenë emër tjetër.

Sipas ideatorit, emri Iliri dhe Dardani do të ishin emrat e vërtetë për të dy shtetet.

Shkrimi i plotë:

Propozoj që emrave të vendeve tona (Shqipëri dhe Kosovë)t’u vendosim emrat e vërtetë:Iliri dhe Dardani.

A jeni dakord të mbledhim 20000 mijë nënshkrime për vendosjen e emrave ,Iliri dhe Dardani?

E kam ëndërr!