Lajme

Diaspora nga këto 10 shtete janë ata që dërgojnë më së shumti para në Kosovë

Diaspora dhe parat që dërgojnë ata në Kosovë janë ndër burimet kryesore të egzitencës ekonomike për shumë familje, raporton “Zëri.info”.

Vazhdimisht dalin raporte se cili nga shtetet e kontinentit të Evropës por edhe jashtë saj dërgon më së shumti para në Kosovë.

Në disa statistika nga Banka Qendrore e Kosovës këto janë 10 shtetet që dërgojnë më së shumti para në Kosovë.

Top-10

Gjermania

Zvicra

Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Italia

Franca

Austria

Suedia

Belgjika

Anglia

Norvegjia. /ZËRI