Lajme

Dega e PDK’së në Dragash prezantoi Dr. Ilir Kurtishin, kandidat për për deputet në Kuvendin e Kosovës

Dega e PDK-së në Dragash prezantoi kandidatin e saj, Dr. Ilir Kurtishi për deputet në Kuvendin e Kosovës.

Në këtë takim, strukturat e PDK- së në Dragash njëzëri dhe fuqishëm shprehën gadishmërinë për mbështetje të PDK-së, Kryeministrit Kadri Veseli e në veçanti kandidatit tonë për deputet, Dr.Ilir Kurtishi”, thuhet në njoftimin e Degës së PDK’së në Dragash.

Ky është njoftimi i plotë:

Dega e PDK-së në Dragash prezantoi kandidatin e saj, Dr. Ilir Kurtishi për deputet në Kuvendin e Kosovës.

Në këtë takim, strukturat e PDK- së në Dragash njëzëri dhe fuqishëm shprehën gadishmërinë për mbështetje të PDK-së, Kryeministrit #KadriVeseli e në veçanti kandidatit tonë për deputet, Dr.Ilir Kurtishi.

Kryetari i degës së PDK – së z.Vehbi Nazifi dhe kryetari i Komunës, z.Shaban Shabani, në fjalën e tyre kishin çfarë të prezentojnë për nivelin e qeverisjes komunale dhe sukseset në realizimin e projekteve në zonën tonë 👍👍

Eja edhe ti – Për ty dhe Shtetin!

#DekadaeRe 👍
#KadriVeseli1
#DrIlirKurtishi71

LEXO EDHE:


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?