Lajme

Zemaj: Qytetarët do ta kenë të sigurtë vaksinën antiCOVID

Ministri i Shëndetësisë, Armen Zemaj, ka thënë se edhe qytetarët e Kosovës do ta kenë vaksinën antiCovid, sapo ajo të nisë të shpërndahet.

“Jemi në pjesë të të gjitha proceseve që është në angazhim edhe bashkësia evropiane dhe mbarë globi për sigurimin e kësaj vaksine”, tha Zemaj, shkruan Gazeta Insajderi.

“Hapat janë të sigurtë, për trajtimin e kësaj çështjeje dhe qytetarët do të kenë të sigurtë vaksinën anti-COVID kurdo që është në përdorim sipas shpërndarjes, dinamikës dhe hapave të cilët i përdorin dhe ata të cilët i japin në shfrytëzim”, vijoi Zemaj.