Lajme

Covid-19, vjen një lajm shumë i rëndësishëm nga Armend Zemaj

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka folur sot për oksigjenin nëpër spitalet rajonale, dhe jo vetëm.

Ai tha se është krijuar panikë me informata jo të vërteta.

“Paniku i krijuar për oksigjen është i pabesueshëm, andaj, qytetarët dhe të gjitha pacientët e spitaleve regjionale, duhet të besojnë se siguria e pacientëve është maksimale, ndryshe, penalizimi është i pashmangshëm”, ka thënë Zemaj.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?